Zlatý Michal nezklamal

15.10.2017 18:30
Poslední sportovní výkon v sezóně 2017 TFA Zastávka u Brna. Tento závod přináší hned několik zajímavých čísel pro SDH Rohatec. 
Nejdříve prozradíme, že Michal získal další zlato a zkompletoval tak zlatý hattrick protože tu vyhrál v letech 2015, 2016 a 2017. "Jsem moc rád, že to opět klaplo. V roce 2015 jsem tady po vleklých zraněních nastartoval svoji novodobou kariéru a proto tu s chutí závodím a vzpomínám na začátky." Celkově se jedná o třicáté zlato v celé kariéře a šestnácté letošní, což jsou upřímně solidní čísla, hovořící o slušné sezóně. Výsledky závodu se zároveň započítávaly do TFA ligy MHJ, kterou po roce opět ovládl právě rohatecký borec, právem nazýván jako mistr této ligy. 
"Poslední závod, konec sezóny a prostor pro oddych. Jsem rád, že je to za námi, letos sem si naložil až moc (29 závodů). Do příštího roku chci změnit své zažité tréninkové a závodní praktiky. Začíná být totiž velmi těžké se v rostoucí konkurenci prosadit a já nejsem ten, který by se spokojil s neúspěchem!" Všem fanouškům a sponzorům děkujeme za přízeň a těšíme se opět na shledanou v nové sezóně 2018. Sportu zdar a TFA zvlášt!