Rohatecká desítka hodnocena kladně

16.05.2014 21:47

Tradiční běžecký závod "Rohatecká desítka" byla letos 100% v režii hasičů. O samotné akci již předem informovali plakáty a letáčky. Organizace této sportovní akce klapala od rána na výbornou, počasí přálo a do Rohatce se sjíždělo hodně závodníků. Již 21. ročník vytrvalostního závodu nepoznal žádné zásadní změny. Počet kategorií, množství cen i rozložení tratí bylo standardní, několik novinek se ale přesto objevilo. Pro děti bylo během dne připraveno několik soutěží ve spolupráci se SRPŠ v Rohatci nebo skákací hrad zdarma. Každý startující hlavního závodu si kromě občerstvení odvezl domů i pamětní tričko. Úspěch měla letos i speciální veřejná kategorie štafet, do které nastoupilo celkem 7 družstev.

Traťový rekord sice překonán nebyl, počet účastníků však rekordní byl. Jak v dětských kategoriích, tak v hlavním závodu nastoupilo prozatím nejvíce běžců v historii závodu. Letoční závod kladně hodnotili jak závodníci, tak i odborná veřejnost. Co o rohatecké desítce psali v tisku se můžete přesvědčit tady.

Spoustu fotografií naleznete pochopitelně v naší fotogalerii. Podrobné výsledky najdete na našich stránkách pochopitelně taky.

Za podporu patří poděkování všem sponzorům akce: