Moravská liga v TFA

03.09.2017 10:25
Se začátkem září přichází konec Moravské ligy v TFA. Velice těžko se hodnotí jestli pro SDH Rohatec dopadla úspěchem či ne... Ale popořadě.
Včera se konal poslední závod ligy v Doubravici nad Svitavou. Pořadatelsky výborně zvládnutý a divácky velmi atraktivní závod byl jako každý závod ligy velmi vyrovnaný hlavně na špici. No posuďte sami:
1.Martin Břenek 3:09:04
2.Michal Skřivánek 3:09:36.... :(
Již z výsledků je patrno, že to zkrátka nevyšlo. Stříbrný je Michal nejen v Doubravickém závodě, ale i v celé lize a získává tedy titul Vicemistra Moravské ligy pro rok 2017. Tato sezóna byla již před časem nazvaná jako stříbrná a i přes určité výkyvy do zlatých vod pokračuje. Nicméně není proč plakat i stříbro je drahý kov. Navíc s chutí příští rok vyhrát!
"Rád bych zhodnotil průběh ligy, ale to by bylo na dlouho. Od začátku jsem byl v obrovské ztrátě skrz výbuch v Trpíně a sedmé místo. Ale i tak by to na zlato nevyšlo. Martin byl letos zkrátka lepší a i když se mi podařilo mu dvakrát vítězství v ligovém závodě vyfouknout, je po zásluze mistrem. Gratulace."
Pojďme, ale dál. V boji je ještě titul mistra TFA ligy MHJ 2017 a další dílčí výsledky v závodech.
Sportu zdar a TFA zvlášt!